[cz_content_box type=”1″ id=”cz_89088″ sk_overall=”background-color:#191919;padding:40px 30px 30px 50px;margin-top:-130px;border-style:solid;border-bottom-width:4px;border-color:#edbb5f;” sk_overall_tablet=”padding:30px;margin-top:-110px;” sk_overall_mobile=”margin-top:-100px;”][cz_contact_form_7 cf7=”Reservation Homepage” id=”cz_73476″ row_1=”15.66%” row_2=”15.66%” row_3=”15.66%” row_4=”15.66%” row_5=”15.66%” row_6=”15.66%” row_margin_1=”0 .8% 0 0″ row_margin_2=”0 .8% 0 0″ row_margin_3=”0 .8% 0 0″ row_margin_4=”0 .8% 0 0″ row_margin_5=”0 .8% 0 0″ row_margin_6=”0px” sk_button=”color:#0a0a0a;width:100%;padding:20px 32px;display:block;” sk_p=”width:16%;margin-right:0.2%;” sk_input=”line-height:2em;padding:12px 20px;” sk_p_tablet=”width:32%;” sk_p_mobile=”width:100%;margin-right:0px;” sk_select=”padding-top:6px;padding-bottom:8px;border-style:none;border-radius:0px;” sk_label=”color:#ffffff;margin-top:-20px;”][/cz_content_box]
[cz_gap height=”140px” height_tablet=”100px” height_mobile=”80px” id=”cz_31870″][cz_title shape=”text” smart_fs=”true” text_center=”true” shape_text=”Welcome” tablet_shape_font-size=”4em” mobile_shape_font-size=”3em” id=”cz_89231″ sk_shape=”color:rgba(237,187,95,0.2);” sk_shape_tablet=”font-size:6em;” sk_shape_mobile=”font-size:3em;” sk_overall=”margin-bottom:60px;” sk_overall_tablet=”margin-bottom:30px;”]

Mirë se vini në Amadeus Travel

Udhëtoni me Ne, në të gjitha destinacionet.

[/cz_title]

[cz_title bline=”cz_line_after_title” id=”cz_52541″ sk_overall=”margin-bottom:12px;” sk_lines=”background-color:#edbb5f;width:30px;top:-10px;” link=”url:http%3A%2F%2Famadeustravel.al%2Findex.php%2Fpaketa-turistike%2F|||”]

Paketa Turistike

[/cz_title][cz_image_hover_zoom size=”270×400″ image=”443″ id=”cz_84870″]

[cz_title bline=”cz_line_after_title” id=”cz_11905″ sk_overall=”margin-bottom:12px;” sk_lines=”background-color:#edbb5f;width:30px;top:-10px;” link=”url:http%3A%2F%2Famadeustravel.al%2Findex.php%2Fbileta-avioni-trageti-dhe-autobusi%2F|||”]

Bileta Avioni dhe Trageti

[/cz_title][cz_image_hover_zoom size=”270×400″ image=”920″ id=”cz_55665″]

[cz_title bline=”cz_line_after_title” id=”cz_104129″ sk_overall=”margin-bottom:12px;” sk_lines=”background-color:#edbb5f;width:30px;top:-10px;”]

Hotele

[/cz_title][cz_image_hover_zoom size=”270×400″ image=”449″ id=”cz_45454″]

[cz_title bline=”cz_line_after_title” id=”cz_32925″ sk_overall=”margin-bottom:12px;” sk_lines=”background-color:#edbb5f;width:30px;top:-10px;” link=”url:http%3A%2F%2Famadeustravel.al%2Findex.php%2Fmakina-me-qera%2F|||”]

Makina me Qera

[/cz_title][cz_image_hover_zoom size=”270×400″ image=”923″ id=”cz_47897″]

[cz_gap height=”140px” height_tablet=”40px” height_mobile=”20px” id=”cz_46759″]
[cz_title shape=”text” smart_fs=”true” shape_text=”ABOUT” tablet_shape_font-size=”4em” mobile_shape_font-size=”3em” id=”cz_23668″ sk_shape=”color:rgba(237,187,95,0.1);top:40px;” sk_overall=”margin-top:10px;margin-bottom:40px;” sk_shape_mobile=”font-size:4em;”]

Pak për Ne

Thuaj PO aventurave të reja.[/cz_title]

Rezervime biletash në të gjitha destinacionet e botës, bileta trageti dhe bileta avioni, udhëtime turistike brenda dhe jashte vendit si dhe asistence aeroportuale. Agjenci turistike me oferta fantastike. Destinacionet me të kërkuara me çmime më konkuruese. Amadeus Travel mbështet punën e saj në një staf shumë profesional si dhe me një eksperiencë të konsiderueshme në fushën e shërbimeve.

[cz_video_popup video=”https://www.youtube.com/watch?v=DuyZRzHRb-w” position=”cz_video_popup_bl” ripple=”true” image=”980″ title=”Albania Travel” subtitle=”Watch Video” title_color=”#edbb5f” title_background=”#191919″ id=”cz_99109″ sk_title=”color:#000000;background-color:#edbb5f;border-radius:0px;” sk_icon=”border-radius:0px;” sk_icon_mobile=”padding:15px;”][/cz_video_popup]
[cz_gap height=”160px” height_tablet=”100px” id=”cz_67456″]
[cz_title shape=”text” smart_fs=”true” shape_text=”SERVICES” mobile_shape_font-size=”3em” id=”cz_65695″ sk_shape=”font-size:4em;color:rgba(237,187,95,0.19);top:-48px;left:-10px;” sk_overall=”margin-bottom:20px;” sk_shape_mobile=”font-size:3em;”]

Shërbimet tona

Asnjë më mirë dhe më lirë[/cz_title][cz_stylish_list items=”%5B%7B%22title%22%3A%22Paketa%20Turistike%22%2C%22icon%22%3A%22fa%20fa-check%22%7D%2C%7B%22title%22%3A%22Bileta%20Avioni%22%2C%22icon%22%3A%22fa%20fa-check%22%7D%2C%7B%22title%22%3A%22Bileta%20Trageti%22%2C%22icon%22%3A%22fa%20fa-check%22%7D%2C%7B%22title%22%3A%22Bileta%20Autobusi%22%2C%22icon%22%3A%22fa%20fa-check%22%7D%2C%7B%22title%22%3A%22Rezervim%20Hoteli%22%2C%22icon%22%3A%22fa%20fa-check%22%7D%2C%7B%22title%22%3A%22Makina%20me%20Qera%22%2C%22icon%22%3A%22fa%20fa-check%22%7D%2C%7B%22title%22%3A%22Asistenc%C3%AB%20Aeroportuale%22%2C%22icon%22%3A%22fa%20fa-check%22%7D%5D” id=”cz_90841″ sk_lists=”margin-bottom:0px;font-weight:700;” sk_icons=”color:#edbb5f;font-size:20px;”][cz_gap id=”cz_95197″ height_tablet=”70px”]

[cz_title shape=”text” smart_fs=”true” shape_text=”CLIENTS” mobile_shape_font-size=”3em” id=”cz_50694″ sk_shape=”font-size:4em;color:rgba(237,187,95,0.19);top:-48px;left:-10px;” sk_overall=”margin-bottom:20px;” sk_shape_mobile=”font-size:3em;”]

Disa vlerësime

Çfarë mendojnë klientët për Ne[/cz_title][cz_carousel slidestoshow=”1″ slidestoshow_tablet=”1″ gap=”1px” arrows_position=”no_arrows” dots_position=”dots_br” dots_style=”dots_lozenge” dots_inner=”true” dots_color=”#191919″ id=”cz_75816″][cz_testimonials name=”Andi Mullai” subname=”Ekonomist” arrow=”cz_testimonials_top_arrow” arrow_background=”#f9f9f9″ avatar=”461″ id=”cz_99059″ sk_content=”background-color:#f9f9f9;” sk_name=”color:#edbb5f;”]Amadeus Travel, është nga të parat angjecitë e udhëtimit. Janë të gatshëm të të ndihmojnë dhe të ofrojnë konsulencën e tyre.[/cz_testimonials][cz_testimonials name=”Blerina Hoxha” subname=”Avokate” arrow=”cz_testimonials_bottom_arrow” arrow_background=”#f9f9f9″ avatar=”462″ id=”cz_59704″ sk_content=”background-color:#f9f9f9;” sk_name=”color:#edbb5f;”]Sot janë shumë agjensi udhëtimi, por unë besoj vetëm te eksperienca dhe profesionistët. Komunikimi dhe supporti që ofrohet te Amadeus vështirë se gjendet në vend tjetër. I’m ready for other trips with You. [/cz_testimonials][/cz_carousel][cz_gap id=”cz_60586″ height_tablet=”70px”]

[cz_title shape=”text” smart_fs=”true” shape_text=”OFFERS” mobile_shape_font-size=”3em” id=”cz_106946″ sk_shape=”font-size:4em;color:rgba(237,187,95,0.19);top:-48px;left:-10px;” sk_overall=”margin-bottom:20px;” sk_shape_mobile=”font-size:3em;”]

Tiranë- Romë

Fluturime direkte[/cz_title][cz_content_box type=”1″ fx=”fx_inner_line” id=”cz_78589″ sk_overall=”background-color:rgba(237,187,95,0.1);padding-right:40px;padding-left:40px;”][cz_title id=”cz_30753″ sk_overall=”margin-bottom:30px;”]

Duke filluar 100 Euro

[/cz_title][cz_stylish_list center=”true” items=”%5B%7B%22title%22%3A%22Fluturime%20direkte%22%2C%22icon%22%3A%22fa%20fa-check%22%7D%2C%7B%22title%22%3A%22Vet%C3%ABm%20p%C3%ABr%20100%20Euro%22%2C%22icon%22%3A%22fa%20fa-check%22%7D%5D” id=”cz_45694″][cz_button title=”Lexo më shumë” btn_position=”cz_btn_right cz_mobile_btn_center” sk_button=”font-size:16px;color:#0a0a0a;font-weight:400;background-color:#edbb5f;padding-top:5px;padding-bottom:5px;margin:30px auto 15px;” effect=”cz_btn_fx_12″ link=”url:http%3A%2F%2Famadeustravel.al%2Foferte-roma%2F|||” id=”cz_81531″ sk_hover=”background-color:#191919;color:#edbb5f;”][/cz_content_box]

[cz_gap height=”20px” id=”cz_58693″]