[cz_gap height=”30px” id=”cz_80498″][cz_title shape=”text” smart_fs=”true” css_shape_color=”rgba(237,187,95,0.2)” shape_text=”OFERTË” tablet_shape_font-size=”4em” mobile_shape_font-size=”3em” id=”cz_49624″ sk_shape=”color:rgba(237,187,95,0.2);” sk_shape_tablet=”font-size:6em;top:-40px;” sk_shape_mobile=”font-size:3em;”]

Bëhu Ti perandori i kohëve moderne në ROMË

Në shekullin e 8 para erës së re Roma përbëhej nga pak fshatra të shpërbëra nga kasollet e drunjta e mbuluara me kashte ne te cilat banonin disa qindra barinj një përzierje e trungut indoevropian. Pese shekuj me vone romaket do ta vënë gjithë Italinë nën sundimin e tyre që nga lumi Po e tëposhtë. Për pozicionin e tyre ne gjysmën e shekullit 2 historiani grek Polibi (203-120 para erës së re) na thotë: “Romaket e kishin nënshtruar jo pjesërisht por gati të gjithë boten dhe kishin një perandori kaq të madhe e të pamat sa nuk e kishte zotëruar askush tjetër përpara tyre dhe pa frikë mund të thuhet as nuk do ta arrijë ndokush në të ardhmen”. [/cz_title][cz_gap height=”60px” id=”cz_81092″]

[cz_gallery layout=”cz_grid_c2″ tilt=”on” size=”full” col=”cz_loop_2_2″ images=”1097,1098,1099,1100,1101,1102″ gap=”10px” id=”cz_73867″]
[cz_gap height=”5px” height_tablet=”30px” id=”cz_82932″][cz_title id=”cz_52765″ cz_title=””]

Ofertë për në Romë

Udhëto dhe Zbulo bukuritë, historinë dhe traditën e qytetit të ROMËS[/cz_title][cz_gap height=”30px” id=”cz_77253″][cz_title id=”cz_29420″]

Duke filluar nga 100 Euro

[/cz_title][cz_gap height=”30px” id=”cz_25757″][cz_stylish_list css_font-weight=”700″ items=”%5B%7B%22title%22%3A%22Fluturime%20direkte%22%2C%22icon%22%3A%22fa%20fa-check%22%7D%2C%7B%22title%22%3A%22Duke%20filluar%20nga%20100%20Euro%22%2C%22icon%22%3A%22fa%20fa-check%22%7D%5D” icon_color=”#edbb5f” icon_css=”.vc_custom_1500643684416{background-color: #191919 !important;border-radius: 100px !important;}” id=”cz_29312″ sk_icons=”color:#edbb5f;”]

[cz_gap id=”cz_21641″]