RESERVATION

Makina me Qera

Ne i bëjmë udhëtimet tuaj të jenë të pa harrueshme

Me një flotë moderne dhe një gamë të gjerë të modeleve dhe klasave duke përfshirë makina ekonomike, makina sportive, makina luksoze. Ne ju ofrojmë shërbimin më të mirë të makinave me qera në Shqipëri.

Makina me Qera

Ju zgjidhni automjetin, Ne zgjidhim cdo gjë tjetër.

  • Shërbimet periodike
  • Fature Tatimore me TVSH
  • Asistencë në terren 24 orë
  • Siguracion të plotë (TPL + Kasko)
  • Zëvendësim të automjetit në cdo rast
  • Përdorimi automjetit në Shqipëri dhe jashtë saj.