OFERTË

Bëhu Ti perandori i kohëve moderne në ROMË

Në shekullin e 8 para erës së re Roma përbëhej nga pak fshatra të shpërbëra nga kasollet e drunjta e mbuluara me kashte ne te cilat banonin disa qindra barinj një përzierje e trungut indoevropian. Pese shekuj me vone romaket do ta vënë gjithë Italinë nën sundimin e tyre që nga lumi Po e tëposhtë. Për pozicionin e tyre ne gjysmën e shekullit 2 historiani grek Polibi (203-120 para erës së re) na thotë: “Romaket e kishin nënshtruar jo pjesërisht por gati të gjithë boten dhe kishin një perandori kaq të madhe e të pamat sa nuk e kishte zotëruar askush tjetër përpara tyre dhe pa frikë mund të thuhet as nuk do ta arrijë ndokush në të ardhmen”.

Ofertë për në Romë

Udhëto dhe Zbulo bukuritë, historinë dhe traditën e qytetit të ROMËS

Duke filluar nga 100 Euro

  • Fluturime direkte
  • Duke filluar nga 100 Euro