Amadeus Travel Bota është e jotja OTIUM ECO CLUB SIDE - 5* Duke filluar 1338 Euro / 7 ditë KAYA PALAZZO GOLF RESORT – 5* Duke filluar 1958 Euro / 7 ditë

Welcome

Mirë se vini në Amadeus Travel

Udhëtoni me Ne, në të gjitha destinacionet.

ABOUT

Pak për Ne

Thuaj PO aventurave të reja.

Rezervime biletash në të gjitha destinacionet e botës, bileta trageti dhe bileta avioni, udhëtime turistike brenda dhe jashte vendit si dhe asistence aeroportuale. Agjenci turistike me oferta fantastike. Destinacionet me të kërkuara me çmime më konkuruese. Amadeus Travel mbështet punën e saj në një staf shumë profesional si dhe me një eksperiencë të konsiderueshme në fushën e shërbimeve.

SERVICES

Shërbimet tona

Asnjë më mirë dhe më lirë

  • Paketa Turistike
  • Bileta Avioni
  • Bileta Trageti
  • Bileta Autobusi
  • Rezervim Hoteli
  • Makina me Qera
  • Asistencë Aeroportuale
CLIENTS

Disa vlerësime

Çfarë mendojnë klientët për Ne

Amadeus Travel, është nga të parat angjecitë e udhëtimit. Janë të gatshëm të të ndihmojnë dhe të ofrojnë konsulencën e tyre.
Andi Mullai
Ekonomist
Sot janë shumë agjensi udhëtimi, por unë besoj vetëm te eksperienca dhe profesionistët. Komunikimi dhe supporti që ofrohet te Amadeus vështirë se gjendet në vend tjetër. I’m ready for other trips with You. 
Blerina Hoxha
Avokate
OFFERS

Tiranë- Romë

Fluturime direkte

Duke filluar 100 Euro

  • Fluturime direkte
  • Vetëm për 100 Euro